در هنگام ارسال با وب سرويس پيغام IP block را دريافت مي كنم. اين پيام به چه معناست؟

از راهنمای WIKI پرشین هلپ
پرش به: ناوبری, جستجو

اين پيام زماني به شما نمايش داده مي شود كه با يوزر و پسورد اشتباه در حال ارسال از وب سرويس هستيد. پس بايد مجددا وارد پنل شده و در منوي وب سرويس يوزر و پسورد را مجددا ذخيره نماييد و بعد از چند ساعت مجددا ارسال نماييد.

جعبه‌ابزار